Pui cu ciuperci si smantana

de ella49 in Pui, 9 Apr 2013 | 6823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 500 g ciuperci
  • 100 g smantana
  • o ceapa
  • 1 ardei rosu
  • delikat
  • piper
  • sare
  • marar
  • o lingura faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci si smantana:

Se taie ceapa,ciupercile si pieptul de pui cuburi.Se calesc ceapa cu pieptul de pui si ciupercile 5 minute.Apoi se adauga  ardeiul .Se pune si un pahar cu apa.

Se lasa la foc mediu pana se evapora apa.Apoi adaugam smantana amestecata cu o lingura de faina si un pahar cu apa.

Se pune delikat,piper si sare dupa gust.Se mai lasa 2-3 minute si la sfarsit se pune marar sau patrunjel.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Bya Ralu 1

09.04.2013, 20:55

papa bun

Rocsi 1

09.04.2013, 22:01

Bun bun de tot

Sim0na 1

10.04.2013, 14:28

O bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute